Izvrsnost na delu

Stradec je konsultantska kuća koja pruža usluge poslovnog konsaltinga i edukacije poslovnih ljudi. Razvili smo jedinstveni model naših programa koji se prilagođava potrebama kompanije, timova i pojedinaca. Svaki klijent je za nas unikatan, što podrazumeva specifičnu posvećenost. Naš tim sastoji se od iskusnih konsultanata iz različitih oblasti koji timski deluju u svakoj aktivnosti usmerenoj ka klijentu. Verujemo da je multidisciplinaran pristup značajan faktor zajedničkom uspehu – Vas kao našeg klijenta i nas.

Misija

Kroz praktične usluge pružamo podršku poslovnim aktivnostima sa ciljem postizanja izvrsnosti

Vizija

Poslovna konsultantska kuća koja doprinosi stvaranju izvrsne vrednosti za klijenta

NAŠ TIM

Zaposleni predstavljaju najvredniju imovinu kompanije.
Nudimo model kako da sistemski skenirate funkcionisanje ljudskih resursa i optimizujete performanse zaposlenih.

Dr Jelena Đorđević Boljanović

Doktor nauka menadžmenta i biznisa

Uživa u radu sa kompetentim liderima i menadžerima koji promene posmatraju kao izazove. Profesionalac u oblasti ljudskih resursa i upravljanja znanjem. Doktor nauka iz menadžmenta i biznisa. Poseduje višegodišnje iskustvo u konsaltingu u radu sa srednjim i velikim preduzećima iz Srbije. Autor je preko 70 naučnih i stručnih radova, a objavila je 6 knjiga iz oblasti menadžmenta znanja i upravljanja ljudskim resursima.

Dr Filip Đoković

Doktor nauka menadžmenta i biznisa

Inspirisan ljudima koji su spremni za velike poduhvate i stabilan rast i razvoj u kompanijama kojima upravljaju. Doktor nauka iz menadžmenta i biznisa, angazovan na Univerzitetu Singidunum. Konsultant sa iskustvom u oblasti analize poslovanja i upravljanja performansama preduzeća. Autor je preko 50 naučnih i stručnih radova, a objavio je 2 knjige iz oblasti strategijskog menadžmenta.

Izbornik